Izvor: Blic, 19.Sep.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA I STRAH U jagodama širom zemlje pojavile su se IGLE ZA ŠIVENJE, incident izazvao nacionalnu katastrofu (FOTO)

Trgovina jagodama u Australiji je pred kolapsom, nakon što su u dvadesetak ovih voćaka, širom zemlje, pronađene zabodene igle za šivenje. Neobična situacija izazvala je takvu paniku da se oglasio premijer te zemlje najavivši da će zagađači voća zakonski biti izjednačeni sa pedofilima i teroristima, a jedan dečak je nakon toga uhapšen.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U jagodama širom zemlje pojavile su se IGLE ZA ŠIVENJE, građani u panici i strahu, krivicu priznao DEČAK

Izvor: Press, 19.Sep.2018

Trgovina jagodama u Australiji je pred kolapsom, nakon što su u dvadesetak ovih voćaka, širom zemlje, pronađene zabodene igle za šivenje. Neobična situacija izazvala je takvu paniku da se oglasio premijer te zemlje najavivši da će zagađači voća zakonski biti izjednačeni sa pedofilima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.