Odlazak Boltona, pa ČUDNI ZVUCI: Dan za pamćenje u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak Boltona, pa ČUDNI ZVUCI: Dan za pamćenje u Beloj kući

Incident još nije komentarisao predsednik SAD Donald Tramp

Bela kuća u Vašingtonu nakratko je bila zatvorena u utorak popodne nakon što su se čuli čudni zvukovi u blizini i unutar zgrade, javio je dopisnik Si-Bi-Esa sa lica mesta.

Pozivajući se na izjave iz Tajne službe SAD, dopisnik je naveo da se čuo zvuk padanja skele, kao i eksplozije iz auspuha vozila, ali da su iz Službe kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštili da nije otkrivena nikakva pretnja.

Incident još nisu komentarisali ni zvaničnici Bele kuće niti predsednik SAD Donald Tramp.

Bela kuća je više puta zatvarana ove godine, nakon pronalaženja sumnjivih paketa.

Jedan od incidenata dogodio se u junu, kada je muškarac spustio torbu blizu zgrade i pokušao da pobegne pripadnicima Tajne službe SAD.

BONUS VIDEO: NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.