Obijena kuća i ukradene kokoške srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2020, 11:00

Obijena kuća i ukradene kokoške srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji

Na Kosovu se nastavljaju incidenti i provokacije prema Srbima pošto su jutros rano nepoznati počinioci u Crkvenoj Vodici kod Obilića ukrali ukupno 85 kokošaka iz kokošinjaca porodicama Stević, Ilić i Đorđević, a Nebojši Steviću je i obijena kuća, prenosi Kosovo Onlajn.

Momčilo Stević kome je ukradeno 35 kokošaka rekao je za ovaj portal da su lopovi nakon krađe ostavili nekoliko plastičnih korpi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje su, kako kaže, najverovatniji koristili za prenošenje kokošaka.

"Meni je ukradeno 35, Đorđevićima 40 i Ilićima 10 kokošaka. Obijena je kuća Nebojši Steviću koji živi u centralnoj Srbiji. Ovo je dokaz da ne možemo da živimo normalno sa svojim porodicama u svojim kućama“, rekao je Stević.

Policija je nakon prijavljene krađe izvršila uviđaj i, kao i mnogo puta do sada, pokrenula istragu, navodi Kosovo Onlajn.

Predsednik Privremenog organa opštine Obilić Goran Dančetović zatražio je od kosovske policije da pojača patrole nakon učestalih krađa u srpskim selima ove opštine koje se dešavaju za vreme policijskog časa, koji je na Kosovu još uvek na snazi zbog pandemije koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.