OSUĐEN SRPSKI NOVINAR! Milan Bošković sklopio sporazum o priznanju krivice

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 16:04

OSUĐEN SRPSKI NOVINAR! Milan Bošković sklopio sporazum o priznanju krivice

Treće osnovno tužilaštvo rešilo je za manje od 20 časova, još jedan slučaj porodičnog nasilja.

Odlukom Trećeg osnovnog tužilaštva poznati sportski novinar Milan Bošković osuđen je sporazumno na pet meseci zatvora uslovno godinu dana, zbog nasilja u porodici.

Podsetimo, Boškovića je za nasilje u porodici prijavila supruga koja je zbog tog incidenta došla lično u policijsku stanicu.

Ona je u policiji izjavila da ju je suprug pretukao u stanu u kome žive.

Policija je odmah reagovala, a Bošković je, kako se saznaje, ubrzo pronađen i priveden u policijsku stanicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Osuđen sportski novinar Milan Bošković

Izvor: B92, 17.Sep.2021

Beograd -- Poznati sportski komentator Milan Bošković zaključio je danas sporazum sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom...On je zaključio sporazum sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kojeg je već uslovno osuđen...Prema sporazumu, Boškoviću je izrečena uslovna osuda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.