OŠTRA REAKCIJA ANE BRNABIĆ POSLE INCIDENTA: Napad na novinare nedopustiv u civilizovanom društvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 12:18

OŠTRA REAKCIJA ANE BRNABIĆ POSLE INCIDENTA: Napad na novinare nedopustiv u civilizovanom društvu

Premijerka je navela da su sve nadležne institucije, MUP i tužilaštvo, reagovale odmah

Premijerka Ana Brnabić poručila je danas da su napadi na predstavnike medija crvena linija koja ne sme da se prelazi u civilizovanim društvima, a povodom napada na radijskog voditelja Daška Milinovića u Novom Sadu.

- Malo je da kažem da osuđujem napad - rekla je Brnabić novinarima u parlamentu komentarišući taj slučaj.

Ona je navela da su sve nadležne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << institucije, MUP i tužilaštvo, reagovale odmah.

- Nadam se da će se ovo brzo i efikasno rešiti, da će počinioci biti privedeni pravdi, a da će sudstvo učiniti svoje na efikasan način i da će osuditi počinioce - rekla je Brnabić.

Premijerka je rekla da su napadi na novinare strašni, nedopustivi i u neskladu sa civilizovanim društvima.

- Volela bih da vidim najteže moguće kazne, ali to je do sudstva - dodala je Brnabić.

Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45 u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, uz upotrebu suzavca, a potom i udarcima metalnom šipkom.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić o napadu na Daška Milinovića: Volela bih da se izrekne najteža kazna

Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je da je napad na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu "strašan i nedopustiv" i rekla da bi volela da napadači budu "najstrože kažnjeni"..."Malo je reći da osuđujem. Fizički napad je crvena granica, koja se u civilizovanom društvu ne sme preći", rekla...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.