ODSEĆI ĆEMO TI GLAVU KAO JAGNJETU! Albanci napali sekirama Srbina povratnika na njegovom imanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 12:26

"ODSEĆI ĆEMO TI GLAVU KAO JAGNJETU!" Albanci napali sekirama Srbina povratnika na njegovom imanju!

Prema saznanjima povratnika u opštini Klina, incident se dogodio juče.

Povratnika Đorđiju Đorovića sekirom su napali Albanci u selu Drenovčić kod Kline, objavio je na svom Tviter nalogu ministar za zajednice i povratak u prištinskoj vladi Dalibor Jevtić.

- Albanci koji su ga napali su mu tom prilikom zapretili da ako ga ponovo vide na njegovom imanju da će mu "odseći glavu kao jagnjetu" - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Jevtić.

On je upozorio da je "krajnje vreme da se ovom nasilju stane na put".

U selu Drenovčić u opština Klina na svom imanju napadnut sekirom povratnik Djordjija Djorović. Albanci koji su ga napali su mu tom prilikom zapretili da ako ga ponovo vide na njegovom imanju da će mu "odseći glavu kao jagnjetu". Krajnje je vreme da se ovom nasilju stane na put!

— Dalibor Jevtić (@jevticdalibor) May 26, 2020

Jevtić nije naveo kada se incident dogodio, da li je slučaj prijavljen policiji i da li je bilo njene reakcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratnik Đorović: Rekao je da će me sledeći put ubiti, ne smem da odem na svoje imanje

Izvor: RTS, 26.Maj.2020

Povratnik Đorđije Đorović pojasnio je u razgovoru za RTS šta se sinoć dogodilo na njegovom imanju, kada su mu prišla dva Albanca, od kojih mu je jedan pretio. Kaže da je informacije dao i Kforu i policiji i da više ne sme da ode do svog imanja. ...

Nastavak na RTS...

Albanci sekirom napali povratnika kod Kline

Izvor: RTS, 26.Maj.2020

Povratnika Đorđiju Đorovića sekirom su napali Albanci u selu Drenovčić kod Kline, objavio je na svom Tviter nalogu ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić. . "Albanci koji su ga napali su mu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.