OČEVICI U INĐIJI I DALJE U ŠOKU! Povređeni muškarac otišao kod lekara, pa zaprepastio sve svojim postupkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 14:52

OČEVICI U INĐIJI I DALJE U ŠOKU! Povređeni muškarac otišao kod lekara, pa zaprepastio sve svojim postupkom

Ceo incident snimile su kamera, a kako zaposleni kažu sva je sreća te niko nije povređen.

- Ovaj je pucao iznenada, samo je prišao, ja sam bio u šoku. Sakrili smo se, a onda se ovaj vratio i bacio bombu. Još veći šok je bio što je Dragan koji je povređen sam otišao kod lekara, a posle se vratio u kafić da pije pivo - kaže očevidac pucnjave i bombaškog napada u lokalu u Inđiji.

Inače, Zoran R. (42) iz okoline Rume koji je juče pucao u Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << K, a potom bacio bombu na kafić u Inđiji uhapšen je rano jutros.

Na lokalu popucala stakla. Dok radnici čiste, gosti piju piće na terasi.

Ceo incident snimile su kamera, a kako zaposleni kažu sva je sreća te niko nije povređen.

Podsećanja radi, Zoran će odgovarati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uz krivičnu prjavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navedeno je iz policije.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Četrdesetdvogodišnjaku je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Inđiji, a potom je prevezen u Kliničko bolnički centar Vojvodina gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Osim četrdesetdvogodišnjaka, niko od zaposlenih niti gostiju nije povređen.

Osumnjičeni Zoran K. je juče pucao usred dana u Dragana K. (42) koji je sedeo u kafiću. To je učinio pred brojnim očevicima, a kako se vidi na snimku, nije nosio nikakvu "kamuflažu" i odmah je identifikovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.