OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE: Sanja FIZIČKI NASRNULA na Matoru zbog Stanije! OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! (VIDEO)

Izvor: Svet, 01.Maj.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE: Sanja FIZIČKI NASRNULA na Matoru zbog Stanije! OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković došle su u ozbiljan sukob zbog Stanije Dobrojević. Naime, ono što je Sanji zasmetalo jeste korektan odnos Tomićeve sa Stanijom tokom ,,Zadrugovizijie 3“.



U jendom trenutku, tokom svađe, strasti su proključale, pa je Sanja fizički nasrnula na Jovanu i odgurnula je sa kreveta. Iznenađena time, Matora je refleksno odreagovala i skočila na Sanju, ali je obezbeđenje odmah odreagovalo i sprečilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da dođe do većeg incidenta.






Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.




SvetPrintscreen
The post OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE: Sanja FIZIČKI NASRNULA na Matoru zbog Stanije! OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.