Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi incident u Solsberiju, opet trovanje nervnim agensom?

SOLSBERI - Britanska policija saopštila je danas da je u centru Solzberija došlo do incidenta ispred restorana u kojem su bivši dvostruki agent Sergej Skripalj i njegova kćerka Julija, početkom marta, večerali prije nego što je otkriveno su otrovani nervnim agensom.

Kako javlja Rojters, pozivajući se na Skaj njuz, policija iz Viltšira saopštila je da interveniše povodom incidenta, u koji je uključen muškarac u 30-im godinama.

"Imajući u vidu aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << incident u Solsberiju i Ejmsberiju, preuzimamo visoke mjere predostrožnosti kako bi osigurali javnu bezbjednost", dodaje policija.

Prošle nedjelje, britanska policija saopštila je da su dvije osobe iz grada Ejmsberi, u blizini Solsberija, otrovane "novičokom", istim nervnim agensom kao i Skripaljevi ranije ove godine.

We do not want people to be alarmed, but hope you understand the reasons behind this. We will update you when we have any further information. At the moment there is nothing to suggest any wider risk to the public. Please avoid the immediate area & be respectful of the cordon 2/2

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Hoće li ovo PRESTATI? Novi incident u Solsberiju: Opet trovanje nervnim agensom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018

Policija iz Viltšira saopštila je da interveniše povodom incidenta..Britanska policija saopštila je danas da je u centru Solzberija došlo do incidenta ispred restorana u kojem su bivši dvostruki agent Sergej Skripalj i njegova kćerka Julija, početkom marta, večerali pre nego što je otkriveno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.