Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020, 19:01

Napadač na policajca u restoranu u Pupinovoj palati u pritvoru

Vrbašaninu J. J. (49), osumnjičenom da je napao pripadnika interventne jedinice novosadske policije G. M, određen je pritvor do 30 dana, saznaje 021.rs.

U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu za 021.rs kažu da su u ponedeljak, 11. maja doneli naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog, koji je osumnjičen za napad na službeno lice i posedovanje droge, a nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor.

Iz tužilaštva nisu dali informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << o drugim osobama koje su privedene u restoranu u Pupinovoj palati kada se dogodio incident. Razlog za to može biti taj da će ostali biti procesuirani kroz posebnu prijavu.

Podsetimo, policija je saopštila da su, pored J. J. koji se sumnjiči da je pretukao policajca i posedovao kokain, privedena još trojica - N. P. (33) iz Sremskih Karlovaca, kod koga je policija pronašla gasni pištolj i kokain, kao i Z. B. (53) iz okoline Novog Sada i Ž. M. (51) iz Vrbasa koji su ometali hapšenje.

Policija je saopštila i da će, s obzirom na to da su tokom hapšenja povrede zadobili i neki od osumnjičenih, Sektor unutrašnje kontrole detaljno ispitati sve okolnosti ovog slučaja, uključujući i postupanje policajaca, ali za sada nema informacija o ovom delu istrage.

Podsetimo i da je portal Nova objavio da se sve desilo u restoranu "Kalem by Zak" tokom rođendanske proslave na kojoj je gost bio i policajac G. M, a u restoranu je bila i ekipa iz Vrbasa. Tokom večeri u restoran su došli inspektori iz Odeljenja za narkotike i priveli Vrbašane. Tada je G. M. došao do stola i šamarao J. J, zatim su se i potukli, a u toj tuči policajac je dobio batine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"ONA MU JE POMAGALA, A ON JE UBIO" Komšija osumnjičen za brutalno ubistvo starice, ubijena udarcima TUPIM PREDMETOM

Izvor: Blic, 13.Maj.2020, 14:17

Meštaninu sokobanjskog sela Tadekovac S .B. (59), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio komšinicu Vinku Stojanović(69), određen je pritvor nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu i Višem sudu u Nišu, saznaje „Blic“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.