Izvor: Radio 021, 25.Okt.2019, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naizgled drogirani mladić izazvao incident i pretio prolaznicima posle udesa na Novom naselju

Dve osobe povređene su u udesu koji se sinoć dogodio na Novom naselju, na Bulevaru Slobodana Jovanovića, kod crkve, nakon čega je jedan od učesnika u udesu izazvao incident pred prolaznicima.

Hitna pomoć izašla je na teren oko 20:50h zbog sudara dva automobila. Lekarska ekipa zbrinula je 22-ogodišnjeg mladića, koji je zadobio istezanje vrata, kao i 37-ogodišnju ženu koja je takođe zadobila istezanje vrata, ali i povredu ramena.

Oboje su prevezeni u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Urgentni centar, kaže za 021 portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović.

Međutim, posla je bilo i za policiju zbog 21-ogodišnjeg mladića koji je, odmah nakon udesa, izašao iz jednog od automobila i pretio prolaznicima, pričao nepovezano i skidao odeću sa sebe. Njega je lekarska ekipa morala da odveze na detoksikaciju u Urgentni centar nakon pregleda na licu mesta, gde je ustanovljeno da nije imao vidne povrede po telu.

Lekarska ekipa intervenisala je zbog još nekoliko udesa u gradu. Oko 13 časova je na uglu Ćirpanove i Bulevara oslobođenja oborena 45-ogodišnja biciklistkinja, koja je zadobila istezanje vratnog dela kičme, kontuzije obe potkolenice i kolena, a zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, kaže dr Ramović.

Nakon intervencije kod Crkve na Novom naselju, ekipa Hitne pomoći je oko pola 11 zbrinula 32-ogodišnju ženu u Ulici Donje Sajlovo. Ona je zadobila teške povrede, prelom ruke i ramena, kao i povredu glave, a nakon zbrinjavanja je prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Do sudara dva automobila sat vremena kasnije došlo je na uglu Partizanske i Kisačke ulice. Tridesetogodišnji muškarac zadobio je kontuziju grudnog koša, kao i 22-ogodišnja devojka.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Posle sudara na Novom naselju pretio prolaznicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2019

Dve osobe povređene su u udesu koji se sinoć dogodio na Novom naselju, na Bulevaru Slobodana Jovanovića, kod crkve, nakon čega je jedan od učesnika u udesu izazvao incident pred prolaznicima...Hitna pomoć izašla je na teren nešto pre 21 sat, zbog sudara dva automobila. Lekarska ekipa zbrinula...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.