NOVI INCIDENT NA BRNJAKU: Pripadnici ROSU se ne mire sa porazom, prilikom povlačenja oštetili srpske automobile (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 01:00

NOVI INCIDENT NA BRNJAKU: Pripadnici ROSU se ne mire sa porazom, prilikom povlačenja oštetili srpske automobile (FOTO)

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić rekao je da su pripadnici ROSU večeras na Brnjaku namerno oštetili desetak parkiranih automobila koji su u vlasništvu Srba.

On je rekao da se incident dogodio večeras oko ponoći kada je izvršena smena ROSU.

- Očigledno da nisu mogli da sakriju razočarenje što naši građani nisu naseli na provokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prethodnih 11 dana i što je danas postignut sporazum koji uvažava interese našeg naroda, naveo je Simić koji je na fejsbuku objavio fotografije oštećenih automobila.

On je dodao da se isto dogodilo i na Jarinju gde su specijalci ROSU oštetili i vozila novinarskih ekipa.

Više vesti o dešavanjima na Kosovu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Simić: Rosu namerno oštetio vozila u vlasništvu Srba

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2021

Potpredsjednik Srpske liste Igor Simić objavio je da su "takozvani specijalci" Rosu, prilikom smjene na administrativnom prelazu Brnjak, sinoć oko 23:30 sati, namjerno oštetili desetak parkiranih privatnih motornih vozila u vlasništvu Srba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.