NOVI HAOS: Baki B3 se zaleteo na Ivana, a ovaj ga šutnuo! A Azarić stoji pored i NEĆE da razdvaja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019, 04:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI HAOS: Baki B3 se zaleteo na Ivana, a ovaj ga šutnuo! A Azarić stoji pored i NEĆE da razdvaja (VIDEO)

Ne miruju.

Veliki incident desio se u rijalitiju "Parovi 7" kada je pre nekoliko dana posle ogromnih svađa, Baki B3 udario glavom u slepoočnicu Ivana Marinkovića.

Strasti se očigledno nisu stišale ni posle suđenja i kazni koje su obojica dobili, a večeras je ponovo izbila frka između njih dvojice. I opeta je u svađu pre bio uključen i samozvani doktor Alen Azarić.

Baki je tražio od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana da zadigne majicu i pokaže sporna rebra. U jednom trenutku je to i uspeo, a kada se na trenutak okrenuo Marinković ga je šutnuo u zadnjicu. To je iznerviralo Andriju Đoganija, ali je Elvin Kadrić Kadra uleteo i razdvojio ih, dok je Azarić gledao i nije priskakao u pomoć iako je bio daleko najbliži od svih. Kao da nije hteo da reaguje...

Na kraju je Baki poslat u izolaciju jer je provocirao Ivana, prišao mu na manje od metar i prvi ga fizički dodirnuo (zadigao mu majicu).

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.