Izvor: Blic, 28.Jul.2021, 11:09

NIKO NIJE NAŠAO “NESTALI” VOZ U GRDELICI... ZATO ŠTO NIJE NESTAO! Kako smo poverovali u neverovatnu šaljivu vest sa juga Srbije?!

U Srbiji je sve moguće pa i da ljudi poveruju da je nestao teretni voz u blizini Grdelice i da ga radnici „Železnica Srbije“ i meštani traže već dva dana?! Verovali ili ne, ispostavilo se da u „Železnicama Srbije“ zaista nisu našli nijedan voz koji je ispao iz šina na tom mestu pošto se incident nije ni dogodio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Voz kod Grdelice nije ispao iz šina, a nisu ga ni tražili železničari - mnogi poverovali u dezinformaciju

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2021

Pre dva dana pojavila se informacija da je teretni voz u blizini Grdelice ispao iz šina i misteriozno nestao, ali su ovu informaciju za "Južne vesti" iz "Železnica Srbije" demantovali, uz reči da nikakvog ispadanja voza iz šina nije bilo, a još manje da je voz nestao. Ta dezinformacija se vrlo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.