NEMILE SCENE U ITALIJI: Albanci procvocirali, Srbi utrčali - prekinut meč Breše i Vojvodine (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMILE SCENE U ITALIJI: Albanci procvocirali, Srbi utrčali - prekinut meč Breše i Vojvodine (VIDEO)

Prijateljska utakmica u mestu Orzinuovi između Breše i Vojvodine prekinuta je posle incidenta u 52. minutu, pri vođstvu domaćina od 2:1 Prijateljska utakmica između Breše i Vojvodine, koja je danas trebalo da bude odigrana u Italiji, prekinuta je u 50. minutu utakmice. Pred oko 1.500 gledalaca na stadionu „Orzinuovi“, rezultat u trenutku prekida bio je 2:1 (2:1) za Brešu.Još u prvom poluvremenu se videlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da će biti napeta utakmica, s obzirom da je Nenad Lalatović isključen, pa je na kratko povukao ekipu sa terena. Međutim, uspeli su nekako da privedu kraju prvi deo igre.A početkom drugog poluvremena desio se ozbiljniji incident, uz učešće navijača, posle koga je odlučeno da se više ne igra. Naime iza žičane ograde pojavili navijači sa albanskim zastavama, koje su primetili srpski simpatizeri preko puta i utrčali u teren, u nameri da se obračunaju sa njima.Situacija se smirila nakon nekoliko minuta i oni su se vratili na svoj deo tribine, ali potom je fudbaler domaćih Mario Baloteli iz određenih razloga odbio da nastavi sa igranjem utakmice, te je sudija Amabile Daniel odlučio da meč i definitivno bude prekinut.U znak podrške prema članu druge šampionske generacije Vojvodine i sadašnjem treneru Bolonje Siniši Mihajloviću, koji je veći deo svoje igračke i trenerske karijere proveo u Italiji i koji se trenutno bori sa leukemijom, igrači dva tima na teren su izašli u majicama na čijim leđima je pisalo „Mihajlović 11“, dok je na grudima na italijanskom bilo napisano „Forza Sinisa!“ (u prevodu „Napred Siniša“).EKIPE SU NASTUPILE U SASTAVIMA: Breša: Alfonso (od 46. Abrandini) – Sabelji (od 46. Andrenaći), Cistana (od 46. Nolaski), Gastaldeljo (od 46. Torkio), Mateju (od 46. Geci) – Souza (od 46. Semprini), Tremolada (od 46. Spalek), Bisoli (od 46. Ćurčio), Desena (od 46. Mangraviti) – Donaruma (od 46. Baloteli), Matri (od 46. Aje).Vojvodina: Simić – Stojković, Đurić, Saničanin, Vučić (od 27. Petković) – Drinčić, Đurišić – Đuričin (od 46. Kokir), Bojić (od 46. Nikolić), Gemović – Matić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci provocirali igrače Vojvodine, navijači utrčali na teren, meč u Breši prekinut!

Izvor: B92, 12.Okt.2019

Prijateljska utakmica između Breše i Vojvodine u Italiji prekinuta je u 50. minutu pri vođstvu italijanske ekipe od 2:1...Uzrok tome bile su provokacije od strane grupe huligana koji su mahali albanskom zastavom i provocirali igrače i navijače srpskog kluba na startu drugog poluvremena...To je bio...

Nastavak na B92...

LALATOVIĆ GRMEO POSLE SKANDALA U ITALIJI: Utakmica prekinuta posle provokacija Albanaca, a evo šta je ISKLJUČENI trener Vojvodine rekao o duelu sa Brešom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019

Prijateljska utakmica između Breše i Vojvodine u italijanskom Orzinuoviju, igrana u znak podrške Siniši Mihajloviću, nije završena! 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.