Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE BEZ SUKOBA: Ponovo incidenti u tunelu posle derbija!

Po završetku košarkaškog meča PartizanCrvena zvezda u finalu plej-ofa Superlige, predsednik gostiju Miloš Ninković krenuo je u svlačionicu zajedno sa Mirkom Pavlovićem, kada je došlo do incidenta.  

Privatno obezbeđenje im nije dozvolilo da prođu pa je došlo do sukoba, guranja i koškanja, prenosi Blic.
Morala je da reaguje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ponovo i žandarmerija. Ninković je nekako prošao kroz tu gužvu, dok Pavloviću nije dozvoljeno da uđe u Zvezdinu svlačionicu. 
Podsetite se zbog čega je večerašnji duel obeležio Miša Tumbas, potom i zbog čega je parket napustio Dragan Milosavljević, dok je potez večeri izveo Markus Vilijams. 
Ovaj meč obeležio je i incident u kom je povređen Stefan Jović, kao i pogled Duška Vujoševića na kraju utakmice.
The post NE MOŽE BEZ SUKOBA: Ponovo incidenti u tunelu posle derbija! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.