Izvor: Press, 03.Okt.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAO JE! Navalio na Lunu Đogani PIJAN! Gledam tvoju sliku svaku noć, dok ona sanja Slobu! (VIDEO)

Nova ljubav na pomolu?
MC Damiro sinoć je tokom žurke u "Zadruzi" otvorio srce Luni Đogani, i priznao da gaji osećanja prema njoj. 
OZBILJAN INCIDENT! Obezbeđenje ih razdvaja, Stanija u sredini HAOSA! (VIDEO)
- Dabogda ispao za mesec dana, ali, jedina osoba u kojoj sam video emocije, to si ti - rekao joj je Damiro, i priznao joj da gleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njenu fotografiju, svaku noć pre spavanja i ujutru kada se probudi.
Luna je ostala imuna na ovo nabacivanje i zahvalila mu se na komplimentina, a po izrazu lica bilo je jasno da joj je malo dosadan, pogotovo s obzirom na činjenicu da je pripit, pa ga je zamolila da manje pije. 
Bilo bi i čudno da je drugačije, jer kasnije opet plakala za Slobom i pričala kako ga je sanjala da joj dolazi u krevet (detaljnije OVDE). 

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LUNA SE GUŠILA U SUZAMA: Čeka Slobu i JECA! Ne postojim bez NJEGA! (VIDEO)

Izvor: Press, 03.Okt.2018

Blogerka se sinoć vratila u dane kada je bila srećna u rijalitiju . Luna Đogani se sinoć vratila u dane kada je bila srećna u rijalitiju sa svojim bivšim dečkom Slobom Radanovićem. . Nakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.