Mladići isprebijani i izbodeni u napadu u Mirijevu

Izvor: B92, 05.Feb.2023, 19:03

Mladići isprebijani i izbodeni u napadu u Mirijevu

Jutros, oko 1 sat iza ponoći, došlo je do tuče ispred ugostiteljskog objekta u beogradskom naselju Mirijevo.

Tada je više nepoznatih osoba napalo N.Ž. (27) i S. Ž. (20) i zadalo im više ubodnih rana, a dvadesetogodišnjak je zadobio teške telesne povrede, prenose mediji.

Do incidenta je došlo u Ulici Nine Kirsanove kada su dvojica mladića, inače gosti objekta, napadnuta sprejem za koji se pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je suzavac.

Mediji su preneli da je grupa nepoznatih počinalaca zatim tukla po glavi i telu mladiće, a jedan od njih naneo im je više ubodnih rana u predelu nogu, ruku i leđa.

Oba povređena lica prevezena su u Urgentni centar, a S.Ž. su konstatovane teže telesne povrede i zadržan je na intenzivnoj nezi, dok su kod druge žrtve utvrđene lakše povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KATASTROFALAN KRVAVI OBRAČUN U MIRIJEVU: Haos ispred lokala - svi u šoku kad je jedan od mladića izvadio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023

Jutros, oko 1 sat iza ponoći, došlo je do tuče ispred ugostiteljskog objekta u beogradskom naselju Mirijevo...Jutros, oko 1 sat iza ponoći, došlo je do tuče ispred ugostiteljskog objekta u beogradskom naselju Mirijevo kada je više nepoznatih osoba napalo dva mladića i zadalo im više ubodnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.