Tifa progovorio o sukobu s Alenom: Poludeo sam na početku, ali je pogrešno protumačeno

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 19:06

Tifa progovorio o sukobu s Alenom: Poludeo sam na početku, ali je pogrešno protumačeno

Priče o nesuglasicama između dvojice pevača kruže već nekoliko godina. Mladen Vojičić Tifa je prokomentarisao incident koji se dogodio tokom ovogodišnjeg koncerta na Bir festu.

Proteklih godina nekoliko se puta pisalo o navodnim sukobima između dvojice pevača Bijelog dugmeta - Mladena Vojičiča Tife i Alena Islamovića.

Nakon što su se prvo posvađali na dočeku Nove godine 2018. u Budvi, u avgustu se pojavila priča da su se posvađali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u Beogradu, tokom izvođenja pesme Ružica si bila.

Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa

Kako je rekao Tifa za Avaz, sve je pogrešno protumačeno.

"To je apsolutno netačno. Alen i ja smo u dobrim odnosima. Posle Budve, mi smo na zdravo-zdravo, vidimo se na bini... Sada na Ušću, nema apsolutno veze s onim što su pisali. Jedino što se dogodilo, pa je neko pogrešno protumačio jeste da je na samom početku koncerta, kada Goran nije znao odakle ide pesma, ja sam poludeo i rekao: 'U p***u materinu.' To nije bilo upućeno ni njemu niti bilo kome, nego uopšteno", rekao je Tifa.

Tifa besno napustio binu zbog Alena? Sada su se oglasila obojica

Tada se u medijima pisalo da je Tifa napustio binu tokom izvođenja pesme, jer je Islamović otpevao deo pesme koji je on trebalo da otpeva. Mediji su pisali da je zbog toga Tifa pobesneo, bacio bubicu i istrčao s pozornice. Navodno se i zaključao u garderobu koja je bio rezervisana za njega, a sve je propratio rečima: "Što on meni upada u pesmu?"

Koncert se nastavio i bez njega, a on se vratio na pozornicu, navodno, tek na nagovor menadžera, kratko otpevao i poklonio se publici s ostatkom benda.

Objavljen snimak tuče Alena i Tife u Budvi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.