Manijak koji povlači kočnicu rivala pri 150 km/h se vraća na stazu

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak koji povlači kočnicu rivala pri 150 km/h se vraća na stazu

Italijanski motociklista Romano Fenati vratiće se takmičenju pošto mu je istekla suspenzija koju je dobio zbog povlačenja kočnice na motoru rivala tokom trke.

Fenati je Stefanu Manciju pritisnuo kočnicu dok je vozio više od 150 km/h i na kratko je izgubio ravnotežu tokom trke u San Marinu u Moto2 šampionatu.

On će ponovo voziti za ekipu Marineli, koja ga je otpustila odmah posle incidenta. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << voziće u Moto3 šampionatu.

Fenati se izvinio posle incidenta, a šef Mancijevog tima Agusta Đovani Kastiljoni je prethodno potez opisao kao najopasniji koji je ikada video.

Međunarodna moto federacija (FIM) je oduzela Fenatiju licencu do 2019. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuvajte se, Fenati se vraća na staze! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018

Italijanski motociklista Romano Fenati vratiće se takmičenju pošto mu je istekla suspenzija zbog toga što je rivalu pritisnuo kočnicu tokom trke, preneli su danas svetski mediji...Fenati je Stefanu Manciju pritisnuo kočnicu dok je vozio više od 150 kilometara na čas i na kratko je izgubio ravnotežu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.