MEMEDOVIĆ O INCIDENTU NAKON DERBIJA: Njih nekoliko je napalo mog sina dok je bio sasvim sam na ulici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEMEDOVIĆ O INCIDENTU NAKON DERBIJA: Njih nekoliko je napalo mog sina dok je bio sasvim sam na ulici!

Njegov sin Uroš (17) sinoć zadobio povrede glave nakon derbija

- Moj sin navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Njih nekoliko napalo ga je dok je bio sasvim sam na ulici, i to samo zbog nekakvog duksa - tako kaže novinar RTS Jovan Memedović.

On objašnjava da se njegov sin Uroš (17) kod kuće oporavlja od povreda koje je zadobio kada ga je grupa mladića napala u nedelju uveče nakon fudbalske utakmice Crvena zvezda - Partizan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Memedović potvrđuje da se napad dogodio u Ulici Neznanog junaka, u blizini njihovog doma.

- Uroš se vraćao sa utakmice kući. Bio je sam, nije nosio dres Zvezde, već duks na kojem se vide inicijali DS (“Delije Sever”, navijači Zvezde, prim. nov.). Ja nisam ni znao da on taj duks ima, ali očigledno huligani prepoznaju takve stvari... Bio je sam, a napadača je bilo nekoliko. Nije mi rekao sve detalje napada pošto se ni sam ne seća svega - kaže Memedović.

Foto: Srbija Danas

Prema njegovim rečima, Uroš je zadobio lakše povrede glave, ali, s obzirom na to da su ga huligani zasuli udarcima sa više strana, otac je odlučio da ga odvede u Urgentni centar.

- Povrede nisu vidljive, ali smo za svaki slučaj odradili analize. On, inače, navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Ne mogu da kažem da sam iznenađen što se tako nešto dogodilo - objašnjava novinar javnog servisa.

Sumnja se da su za napad na Memedovićevog sina u blizini stadiona “Rajko Mitić” odgovorni huligani iz suparničkog, „grobarskog“ tabora.

Policija intenzivno traga za napadačima zbog prebijanja maloletnika.

Jedan od mirnijih derbija

Nedeljni 153. večiti derbi bio je jedan od mirnijih. Prema podacima koje su lekari klinike “Anlave” izneli u javnosti, povređena su svega petorica navijača u međusobnim okršajima pre i posle meča na “Marakani”. Neki od ranijih derbija bili su značajno krvaviji, a kroz istoriju dešavalo se i da na stadionima bude i žrtava nakon mečeva Zvezde i Partizana.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.