Legendarni komičar osuđen na tri godine zatvora: Seksualno je napao i drogirao košarkašicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni komičar osuđen na tri godine zatvora: Seksualno je napao i drogirao košarkašicu!

Incident se dogodio 2004. godine

Legendarni američki komičar Bill Kozbi (81) osuđen je na tri do deset godina zatvora zbog seksualnog napada, nakon dvodnevnog saslušanja koje se završilo u utorak popodne.

Pročitajte i:

Iako su Kozbijevi advokati zatražili kauciju nakon izricanja presude, sudija Steven O'Nil je nagovestio da će biti odbijen. Novinari u sudnici u Pennsilvaniji izvestili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da O'Nil kaže da će "tretman za seksualne prestupnike u zatvoru biti pogodan za Kozbija".

- Ovo je bio ozbiljan zločin. Gospodine Kozbi, sve je navodilo ka tebi. Taj dan je došao, vreme je - rekao je O'Nil Kozbiju na sudu.

Kozbi je u aprilu proglašen krivim po tri tačke optužbe, za neprimereni napad, drogiranje i seksualno zlostavljanje Andree Konstand 2004. godine. Utvrđeno je da ju je Kozbi napao u njegovoj kući u Pensilvaniji nakon što je došla do njega za savet o karijeri.

Presuda je stigla pet meseci nakon što je Kozbi proglašen krivim za drogiranje i seksualni napad na Andreu Konstand 2004. godine.

Kozbi je, inače, poznat kao "Američki tata" zbog svoje očinske uloge u popularnoj humorističkoj seriji iz osamdesetih  "Cosby Show".

Tužitelji će tražiti da se odmah pošalje u zatvor, dok će njegovi advokati pokušati da urade sve kako bi 81-godišnjak ostao u kućnom pritvoru i tamo sačekao ishod moguće žalbe, pišu američki mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bil Kozbi osuđen na tri do deset godina zatvora

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2018

Glumac Bil Kozbi osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od tri do deset godina zbog seksualnog napastvovanja jedne žene..."Vreme je za pravdu. Gospodine Kozbi, sve vam se sada vratilo. Došao je taj trenutak", reako je glumcu sudija Stiven O'Nil...Kozbi je odbio da se obrati sudu pre izricanja presude...Komičar,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.