LEKARSKIM PREGLEDOM UTVRĐENO: Nakon incidenta u Zadruzi, doktori otkrili da Neca BOLUJE od ove bolesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 13:30

LEKARSKIM PREGLEDOM UTVRĐENO: Nakon incidenta u "Zadruzi", doktori otkrili da Neca BOLUJE od ove bolesti

Ovo mu se ranije nije dogodilo!

Nenad Lazić je prepričavao sukob koji je imao prethodne noći sa Kristijanom Golubovićem, Mišelu Gvozdenoviću. Njima se u jednom trenutku pridružila i Sandra Rešić.

- On je mene napao da sam mu ja ukrao sir - krenuo je da prica Neca:

- Onda sam mu ja pokazao gde su mu sirevi, a on je tražio gaudu i rekao da sam mu ja uzeo, i ja kažem da nisam. On me je nakon toga izbacio iz paba i gađao vrata i slomio staklo. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega nikada takvog nisam video, a onda sam i ja krenuo da lomim - rekao je Neca.

- Ti si se posle onesvestio. Slušaj, ne idi tamo više, mi ćemo ti sve dati - rekla je Sandra.

- On je tebi rekao da ti nisi uzeo, a onda te je izbacio iz paba - pričao je Mišel.

Neca je na početku razgovora sa Gvozdenovićem šapatom ispričao šta su mu lekari rekli i kako su sanirali njegove povrede, kao i da nije znao da ima epilepsiju:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.