Karlos Santana se srušio na bini – već je imao problema sa srcem, fanovi zabrinuti FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 08:18

Karlos Santana se srušio na bini – već je imao problema sa srcem, fanovi zabrinuti FOTO

Legendarni gitarista Karlos Santana (74) onesvestio se i srušio na nastupu u gradu Klarkson, u državi Mičigen u Sjedinjenim Američkim Državama, i njegovi fanovi širom sveta se mole za zdravlje svog idola.

Snimak incidenta počeo je da se širi po društvenim mrežama, a dobra vest može biti činjenica da je muzičar brzo došao svesti, i da je mahao publici dok su ga odvodili sa scene. Nastup je na kraju ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkazan.

Santana je ove godine na turneji sa bendom Earth, Wind & Fire, i plan je bio da ona potraje do avgusta.

Još nema zvaničnih informacija o tome šta se desilo sa Santanom, ali mediji podsećaju da je prošle godine gitarista imao operaciju srca, zbog koje su otkazani svi nastupi u decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.