Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2021, 08:55

Kancelarija za KiM: Napad na grupu Srba u južnoj Mitrovici nedopustiv incident

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je napad na grupu Srba u južnom delu Kosovske Mitrovice koji su, kako su naveli, otišli u južni deo Kosovske Mitrovice da bi obavili administrativne poslove - nedopustiv incident koji je nastavak i posledica akcija Prištine čiji specijalci danima provociraju srpski narod na prelazima na severu КiM.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Napad u južnoj Kosovskoj Mitrovici nastavak i posledica bezumnih akcija Prištine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je jučerašnji napad na grupu Srba koji su otišli u južni deo Kosovske Mitrovice kako bi obavili administrativne poslove prava slika i prilika današnjeg društva na samoproglašenom "Kosovu", koje je godinama građeno na otrovnoj i bezumnoj mržnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.