Još jedan napad na kontrolorku: Stariji putnik nasrnuo iz čista mira

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan napad na kontrolorku: Stariji putnik nasrnuo iz čista mira

Kontrolka S.S. lakše je povređena danas oko 12 sati u autobusu na liniji 23 u Požeškoj ulici kada joj je stariji muškarac zavrnuo ruku pošto ju je prethodno izvređao još jedan putnik. Nesrećnu kontrolorku spasio je vozač sa druge linije koji je u tom trenutku bio putnik i tako sprečio veći incident.

Do napada je došlo pošto je, kako kažu u kompaniji “Apeks Solušn Tehnolodži” jedan od putnika koji nije imao kartu odbio da plati vožnju ili napusti vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa je kontrolorku “zasuo bujicom najpogrdnijih reči i uvreda”.

U sred rasprave sa putnikom bez karte kontrolorki je prišao stariji muškarac i zavrnuo joj ruku.Napadače je ubrzo uhapsila policija.

Ovo je 20 napad na kontrolore od početka godine, a čak 12. put na meti napadača našle su se žene.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lakše povređena kontrolorka Bus plusa

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2013, 00:25

KONTROLORKA S.S. lakše je povređena u sredu, oko 12 časova, u autobusu na liniji 23, u Požeškoj ulici kada joj je stariji muškarac zavrnuo ruku, pošto ju je prethodno izvređao još jedan putnik. Nesrećnu kontrolorku spasio je vozač sa druge linije koji je u tom trenutku bio putnik i tako sprečio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.