Jezive scene nasilja u Parovima! Izbila neviđena masovna tuča, OVO JE HOROR!

Izvor: Svet, 03.Okt.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezive scene nasilja u Parovima! Izbila neviđena masovna tuča, OVO JE HOROR!

Tokom emisije “Upoznajte Parove” umalo je došlo do ozbiljnog incidenta! Milutin Mili Radosavljević, bivši učesnik nekoliko sezona “Parova” postavio je pitanje Dimitriju Mijatovu zašto je poljubio Dinu Galorini – radi provociranja ili što mu se dopada.
– U pitanju je bila šala pošto je gospodin Dušan Zdravković bojkotovao gospođicu Dinu Galorini, jer mu se celo veče nabacivala. Tu su bili neki signali pre toga. Dina mi je rekla: “Pogledaj” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i ja sam skapirao da skočim tamo. Ja sam skočio i prislonio usne na njene. Ona mi je stavila jezik u usta i ja sam morao da odgovorim na to – bio je opširan Dimitrije Mijatov, na šta mu je Milutin Mili Radosavljević uzvratio da ne veruje da mu je devojka stavila jezik u usta.
U to je Dina Galorini nasrnula na Dimitrija Mijatova, a u tome su je u prvom momentu sprečili Uroš Andrejić i Pavao Vladilo. Usledile su psovke i pogrdne reči od kojih vam neće biti dobro.
 

svetprintscreen
The post Jezive scene nasilja u Parovima! Izbila neviđena masovna tuča, OVO JE HOROR! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.