JEZIV SNIMAK Udario devojčicu na pešačkom, drugi vozači ga pretukli

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK Udario devojčicu na pešačkom, drugi vozači ga pretukli

Mladić (23) udario je autom devetogodišnju devojčicu u kazahstanskom gradu Petropavlovsku, zbog čega su ga ostali vozači zamalo linčovali. Incident se dogodio u nedelju, a ubrzo potom snimak ovog događaja postavljen je na internet.

Jedan od od prisutnih muškaraca pobrinuo se da devojčicu odmah prebaci u bolnicu. Ona je puštena na kućnu njegu, a u međuvremenu je utvrđeno i to da vozač koji ju je udario nije bio u alkoholisanom stanju.

Manje telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povrede zadobio je i on jer ga je drugi vozač tri puta udario nogom, a trenutno na tamošnjim društvenim mrežama traje rasprava i oko toga ko je tu zapravo, i koliko kriv.

Naime, i dok niko ne dovodi u pitanje da li  je dužnost vozača bila da se zaustavi, mnogi su se obrušili na gradske vlasti zbog opasnog saobraćajnog rešenja.

Budući da velika vozila u desnoj traci često tako zaklanjaju pregled, pitaju se kada će napokon nekom sinuti da bi bilo dobro postaviti semafor. Ovo je, mišljenja su, "tragedija koja čeka da se dogodi".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.