Izašao iz zatvora, pa potpisao za prvaka Rusije!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao iz zatvora, pa potpisao za prvaka Rusije!

Dobiće priliku da se vrati na pravi put.

Aleksandar Kokorin i Pavel Mamajev su završili iza rešetaka u maju, jer su napali ministra ruske Vlade u jednom kafiću, u oktobru prošle godine.

Mamajev je osuđen na 17 meseci, Kokorin na 18, ali su zbog dobrog vladanja ranije otpušteni.

Kokorin je u trenutku incidenta bio član Zenita iz Sankt Petersburga, smatran je za jednog od najboljih ruskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadača, Mamajev je bio član Krasnodara, obojica su bili ruski reprezentativci.

Danas je obelodanjeno da je Zenit odlučio da potpiše novi ugovor sa Kokorinom, do kraja tekuće sezone.

I Pavel Mamajev će nastaviti sa svojom profesionalnom karijerom, još uvek nije poznato da li će se ponovo priključiti Krasnodaru.

Aleksandar Kokorin je pre incidenta imao sakupljenih 48 nastupa za selekciju Rusije, dok je Mamajev imao 15 mečeva iza sebe u dresu sa državnim grbom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juče pušten iz zatvora, danas potpisao ugovor

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2019

Ruski šampion Zenit iz Sankt Peterburga ponovo je angažovao 28-godišnjeg napadača Aleksandra Kokorina koji je juče otpušten iz zatvora. Ruski reprezentativac je potpisao ugovor do kraja sezone. Podsetimo, Kokorin i njegov reprezentativni kolega Pavel Mamajev, uhapšeni su u maju nekon napada na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.