Ispovest žene na koju je radnik obezbeđenja nasrnuo: Fizičke povrede će proći, psihičke će ostati ceo život

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 15:11

Ispovest žene na koju je radnik obezbeđenja nasrnuo: "Fizičke povrede će proći, psihičke će ostati ceo život"

A. M. (49) samo je želela da pomogne detetu ispred jedne prodavnice na Novom Beogradu, posle čega ju je radnik obezbeđenja napao

Snimak brutalnog napada radnika obezbeđenja na ženu ispred jedne prodavnice na Novom Beogradu šokirao je Srbiju, a žrtva ovog zverskog incidenta A. M. (49) ispričala je šta se desilo 24. septembra kada je pokušala da pomogne detetu koje je zatekla ispred iste prodavnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nju je, naime, radnik jednog beogradskog obezbeđenja, M. M, divljački udario glavom posle čega je završila u Urgentnom centru, gde su joj utvrđeni prelom nosa, hematomi na glavi i druge teške telesne povrede. Nakon što je primila zverski udarac, pala je na beton i izgubila svest. Inače, reč je o ženi koja boluje od epilepsije.

A. M. navodi da su fizičke povrede užasne, ali da je od svega gore što psihički još ne može da se oporavi.

- Pored teških telesnih povreda koje sam zadobila, prelom nosa sa dislokacijom, hematomi na glavi i rasečene usne, psihički još uvek ne mogu da se oporavim i ta scena, kao iz nekog lošeg filma, mi se noćima vrti u glavi. Kobne večeri slučajno sam se zadesila ispred prodavnice i prišla sam da pomognem detetu koje je bilo samo. Pitala sam ga gde su mu roditelji, a dete mi je reklo da su u supermarketu i da ih čeka. Na moje pitanje da li želi da ih potražimo, dete je potvrdno odgovorilo i ja sam pokušala sa njim da uđem u supermarket - priča A. M. i dodaje da joj je tada prišao radnik obezbeđenja M.M. i "drsko joj se obratio".

Prema njenim rečima, rekao joj je da brine svoju brigu i ostavi dete.

- Odgovorila sam mu da želim samo da pomognem, ali mi je on tada uputio niz pogrdnih reči - kaže A. M.

Dodaje da je "posle kraće rasprave, radnik obezbeđenja krenuo ka njoj i svom snagom je udario glavom".

- Pala sam i onesvestila se, a kada sam došla svesti pored mene su bili ljudi koji su pokušali da mi pomognu. Završila sam u Urgentnom centru sa teškim telesnim povredama. Te povrede će se sanirati, ali one psihičke koje sam doživela verovatno će ostati za ceo život - rekla je A. M.

Kako je dodala, ona će pravdu potražiti na sudu.

Tužilaštvo: Podneta krivična prijava

- Izveštaj o povredama nije odmah dostavljen policiji, jer ukoliko se nanesu lake telesne povrede, bez oružja ili nekog predmeta, gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi.

Kako je policija od strane oštećene dobila izveštaj o povredama tri dana nakon prijave događaja, tek tada se ustanovilo da se radi o teškoj telesnoj povredi, te je tužilac naložio da se podnese krivična prijava - rečeno je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.