Iranska raketa greškom pogodila vlastiti brod tijekom vojne vježbe, 19 žrtava

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2020, 08:34

Iranska raketa greškom pogodila vlastiti brod tijekom vojne vježbe, 19 žrtava

Broj poginulih mornara u incidentu u Omanskom zalivu porastao je na 19, saopštila je iranska mornarica, nakon izvještaja o tome da je ratni brod tokom vježbi greškom pogodio raketom brod za podršku. U saopštenju se navodi da je u incidentu povrijeđeno još 15 ljudi. Iranska državna televizija objavila je da se incident dogodio tokom vježbi iranske mornarice. Pozivajući se na izvore iz iranske mornarice, televizija je objavila da se incident dogodio 10. maja u perimetru iranske luke...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U slučajnom udaru rakete poginulo 19 iranskih vojnika

Izvor: Danas, 11.Maj.2020

Iranska vojska javila je danas da je 19 vojnika poginulo a 15 ranjeno kada je iranska raketa greškom pogodila brod sopstvene ratne mornarice koji je učestvovao u vojnoj vežbi u Omanskom zalivu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.