Incident u skupštini: Poslanik polio bojom Ramu VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u skupštini: Poslanik polio bojom Ramu VIDEO

Poslanik iz opozicione albanske stranke Demokratske partije Edi Paloka izazvao je incident u parlamentu pošto je polio bojom premijera Edija Ramu.

To prenosi Plusinfo.mk.

Incident je usledio pošto se albanski premijer Rama obratio lideru opozicije Ljuljzimu Baši, koji je više govorio o "kriminalu aktuelne albanske vlade", nego o ratifikaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Protokola o učlanjenju Severne Makedonije u NATO, ističući da "dete ne zna šta radi i šta priča", te da nije momenat za ovo zbog autobuske tragedije u Severnoj Makedoniji i zbog važnosti tačke na dnevnom redu.

Na zahtev predsednika parlamenta Gramoza Ručija, pripadnici Nacionalne garde koji su zaduženi za obezbeđenje parlamenta izbacili su Palokija iz skupštinske sale.

Paloki je dobio desetodnevnu zabranu ulaska u parlament.

Rama se tim povodom izvinio predsedniku makedonskog Sobranja Talatu Džaferiju, koji je bio prisutan na sednici.

Lider albanske opozicije Ljuljzim Baša je iskoristio ovu priliku da pozove građane da masovno dođu na antivladine proteste zakazane za 16. februara, ocenivši da su danas prisustvovali "sahrani države".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAMU OPET POGODILI U GLAVU, POGLEDAJTE KAKO MU SE BOJA RAZLILA PO FACI: Opozicija gađala albanskog premijera! Ne propuštaju nijednu priliku da mu stave do znanja šta misle o njemu!(VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Feb.2019

Poslanik iz redova opozicione albanske stranke Demokratske partije Edi Paloka izazvao je danas incident u parlamentu pošto je polio bojom premijera Edija Ramu.

Nastavak na Kurir...

Albanija: Opozicija napala Ramu bojom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2019

Poslanik iz redova opozicione albanske stranke Demokratske partije Edi Paloka izazvao je danas incident u parlamentu pošto je polio bojom premijera Edija Ramu, prenosi Plusinfo.mk...Incident je usledio pošto se albanski premijer Rama obratio lideru opozicije Ljuljzimu Baši, koji je više govorio o...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.