Incident u rafineriji: Iz objekta kulja gust, crni dim, od stanovnika se traži da u potpunosti izbegavaju ovo područje (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u rafineriji: Iz objekta kulja gust, crni dim, od stanovnika se traži da u potpunosti izbegavaju ovo područje (FOTO, VIDEO)

U najvećoj rafineriji nafte u Kanadi dogodio se incident, a lokalni stanovnici na društvenim mrežama objavili su snimke na kojima se vidi da iz objekata kulja dim.

Postoje izveštaji da se dogodila eksplozija u rafineriji ulja Irving u gradu Sent Džon. Tamošnja policija je saopštila da su službe na terenu, a od stanovnika se traži da u potpunosti izbegavaju ovo područje.

Rafinerija je na zvaničnom Tviter nalogu potvrdila da se dogodio "veliki incident".
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
The following streets are closed: Loch Lomond at Commerce, Grandview at Champlain, Grandview at Bayside, and Loch Lomond at Macdonald.

Meštani su na društvenim mrežama objavili da se od eksplozije sve zatreslo.

Very serious fire currently underway at the Irving Oil Refinery. pic.twitter.com/te8X4Xl6Tw

Na fotografijama na društvenim medijima vidi se i plamen u rafineriji.

Vatrogasci su potvrdili da su su rekli da su upoznati sa situacijom.

Velika tragedija u Americi: Limuzina uletela u pešake, najmanje 20 mrtvih
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.