Izvor: B92, 04.Avg.2020, 15:47

Incident u S. Mitrovici: Pripadnik Rosu udario pištoljem mladića srpske nacionalnosti, oružje opalilo VIDEO

Pripadnik Rosu Z. P., srpske nacionalnosti iz Severne Mitrovice, u centru tog grada je udario mladića, takođe sprske nacionalnosti, pištoljem po glavi.

Oružje je pri tome opalilo.

Prema izjavi svedoka koji je želeo da ostane anomiman, "Pripadnik Rosu, Srbin iz Severne Mitrovice, u civilu i van dužnosti, želeći da na neki svoj način reši nerašćišćene odnose u vezi sa tučom u tom gradu prethodnih dana, upotrebio je pištolj, udario po glavi momka i tada slučajno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opalio, što je dovelo u opasnost sve prisutne na toj lokaciji", prenosi Kosovo onlajn.

Kako je potvrđeno u KPS-u, pripadnik Rosu je priveden.

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je danas u Severnoj Mitrovici privedeno pet osoba, a da su među njima osumnjičeni i svedoci tog događaja.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pripadnik Rosu udarao mladića pištoljem u glavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2020

Pripadnik Rosu Z.P. srpske nacionalnosti iz Severne Mitrovice danas je u centru tog grada udario mladića, takođe sprske nacionalnosti, pištoljem po glavi, a oružje je opalilo tom prilikom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.