Incident u Požarevcu – vozač autobusa doživeo infarkt, traga se za napadačem

Izvor: RTS, 24.Nov.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Požarevcu – vozač autobusa doživeo infarkt, traga se za napadačem

Kako RTS saznaje iz policijskih izvora, posle incidenta na Autobuskoj stanici u Požarevcu, koji se dogodio oko 13 časova, vozač autobusa na liniji Beograd - Požarevac - Petrovac na Mlavi doživeo je infarkt.
Pedesetpetogodišnji vozač autobusa  je reanimiran i trenutno se nalazi na Koronarnom odeljenju požarevačke Opšte bolnice. Njegovo stanje je stabilno, potvrdio je RTS-u direktor Bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Danko Nikolić.

Kako nezvanično saznajemo, u incidentu su učestvovala dva muškarca, otac i sin, od kojih je ovaj drugi bio putnik u autobusu. Oni su optužili vozača da im je nestao kofer, koji je pronađen u autobusu.
U Policijskoj upravi u Požarevcu RTS-u je potvrđeno da se za počiniocem incidenta, ocem putnika, sa područja Velikog Gradišta, koji je najverovatnije šutnuo vozača, još traga, jer je napustio mesto događaja.
Protiv njega će biti podneta prijava za nasilničko ponašanje.
Kako nezvanično saznajemo, vozač autobusa je srčani bolesnik.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident na autobuskoj stanici u Požarevcu, vozač doživeo infarkt

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2019

Na Autobuskoj stanici u Požarevcu oko 13 časova došlo je do incidenta posle koga je vozač autobusa na liniji Beograd-Požarevac-Petrovac na Mlavi, doživeo infarkt, javlja RTS...Vozač (1964) je reanimiran i trenutno se nalazi na Koronarnom odeljenju požarevačke Opšte bolnice. Njegovo stanje je...

Nastavak na Radio 021...

Požarevac: Incident na autobuskoj stanici, vozač doživeo infarkt

Izvor: B92, 24.Nov.2019

Na Autobuskoj stanici u Požarevcu došlo je do incidenta posle kojeg je vozač autobusa na liniji Beograd-Požarevac-Petrovac na Mlavi doživeo infarkt.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.