Incident na protestu: Auto uleteo među demonstrante, dve žene povređene

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020, 18:07

Incident na protestu: Auto uleteo među demonstrante, dve žene povređene

Jutros su u Sijetlu dve žene teže povređene kada je automobil naleteo na malu grupu demonstranata na zatvorenom autoputu Jutros su u Sijetlu dve žene teže povređene kada je automobil naleteo na malu grupu demonstranata na zatvorenom autoputu, saopštili su zvaničnici. Automobil je "prošao kroz rampe i udario u više pešaka", napisala je policija Sijetla na svom Tviter nalogu.BBC prenosi da jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << žena navodno ima povrede opasne po život, a vozač je uhapšen. Osumnjičeni je identifikovan samo kao 27-godišnji muškarac iz Sijetla i nije poznato da li je u pitanju ciljani napad.Neredi u Sijetlu traju od kada je afroamerikaac Džordž Flojd umro tokom happsenja u Mineapolisu u maju.Protesti pokreta "Životi crnaca su važni" dešavaju se širom SAD.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sijetl: Uhapšen vozač automobila koji je pokosio demonstrante

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2020

Vozač koji je rano jutros u Sijetlu belim "jaguarom" velikom brzinom projurio kroz paničnu gomilu demonstrana i teško povredio dve žene, je uhapšen, saopštile su vlasti...Zvaničnici pokušavaju da utvrde šta je meta napada 27-godišnjeg vozača...Na snicima sa protesta vide se ljudi kako uzvikuju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.