Izvor: Radio 021, 24.Nov.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na autobuskoj stanici u Požarevcu, vozač doživeo infarkt

Na Autobuskoj stanici u Požarevcu oko 13 časova došlo je do incidenta posle koga je vozač autobusa na liniji Beograd-Požarevac-Petrovac na Mlavi, doživeo infarkt, javlja RTS.

Vozač (1964) je reanimiran i trenutno se nalazi na Koronarnom odeljenju požarevačke Opšte bolnice. Njegovo stanje je stabilno, potvrdio je RTS-u direktor Bolnice Danko Nikolić.

Kako nezvanično saznaje javni servis, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << incidentu su učestvovala dva muškarca, otac i sin, od kojih je ovaj drugi bio putnik u autobusu. Oni su optužili vozača da je kriv jer im je nestao kofer, koji je naknadno pronađen u autobusu.

U Policijskoj upravi u Požarevcu RTS-u je potvrđeno da se za počiniocem incidenta, ocem putnika, sa područja Velikog Gradišta, koji je najverovatnije šutnuo vozača, još uvek traga, jer je napustio lice mesta.

Protiv njega će biti podneta prijava za nasilničko ponašanje.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.