Incident Maksa i Šarla pod istragom: Šta se desilo, kog đavola? VIDEO

Izvor: B92, 30.Jun.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident Maksa i Šarla pod istragom: "Šta se desilo, kog đavola?" VIDEO

Trku Velike nagrade Austrije obeležio je incident tri kruga pre kraja, kada je Maks Ferstapen došao do liderske pozicije.

Ferstapen je u Austriji došao do prve titule u sezoni, a šeste u karijeri, prestigavši vozača Ferarija Šarla Leklera tri kruga pre kraja.

Holanđanin, član Red Bula, očajno je počeo trku ali je na kraju uspeo da dođe do velikog trijumfa i prekine dominaciju Mercedesa od osam uzastopnih trka.

Tokom Ferstapenovog obilaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Leklera mladi Holanđanin je protivnika zakačio bolidom i praktično ga izgurao sa staze. Mnogi su pomislili da je kazna neminovna, ali je, barem za sada, Ferstapen zvanično prvi.

Zvanični profil Formule 1 na Tviteru objavio je video-snimak incidenta i napisao da su vozači pod istragom, ali nije jasno kakvu tačno kaznu možemo da očekujemo za Maksa, ukoliko do iste i dođe.

Na snimku se takođe može čuti i nezadovoljni Lekler, koji je svoj tim upitao: "Šta se desilo kog đavola?".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.