Imenovan novi komandant Ruske crnomorska flota na Krimu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2022, 16:04

Imenovan novi komandant Ruske crnomorska flota na Krimu

Za novog komandanta Ruske crnomorske flote sa sedištem na Krimu imenovan je Viktor Sokolov, izvestila je danas agencija RIA Novosti, pozivajući se na izvore, a prenosi Rojters.

Ovo imenovanje usledilo je posle eksplozija u ruskim vojnim bazama na Krimu prošle nedelje i juče, navodi britanska agencija.

Skladište municije u Džankoju na severu Krima eksplodiralo je juče i tom prilikom dve osobe su povređene, a došlo je i do poremećaja u železničkom saobraćaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Jučerašnji incident dogodio se nakon serije eksplozija prošle nedelje u ruskoj vazdušnoj bazi na Krimu, za koje su ukrajinski zvaničnici naveli da su deo neke vrste specijalne operacije, a Moskva ih je objasnila nesrećnim slučajem, navodi Rojters.
Pogledaj vesti o: Incident,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imenovan novi komandant ruske Crnomorske flote na Krimu

Izvor: Blic, 17.Avg.2022

Za novog komandanta ruske Crnomorske flota sa sedištem na Krimu imenovan je Viktor Sokolov, izvestila je danas agencija RIA Novosti, pozivajući se na izvore, a prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.