Igor Jurić se oglasio posle incidenta u studiju: Ispod fotografije sa ćerkom Saškom napisao izvini (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2020, 12:49

Igor Jurić se oglasio posle incidenta u studiju: Ispod fotografije sa ćerkom Saškom napisao "izvini" (FOTO)

Otac ubijene devojčice Tijane Jurić, da podsetimo, meta je napada pošto je objavio da je među pedofilima i jedan političar Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, po kojoj se zove Fondacija, čiji je on osnivač, samo jednim statusom na Fejsbuku otkrio je kako se oseća nakon cele hajke na njega zbog toga što je rekao da je i jedan političar pedofil, i posle jučerašnje emisije u TV Prva u kojoj je ukrstio reči sa državnom sekretarkom MUP-a Biljanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Popović Ivković. Uz sliku sa ćerkom Saškom, Jurić, koji se bori za svu nestalu decu, za uvođenje sistema Amber alert, za prestanak nasilja nad decom napisao je na Fejsbuku:- Moja borba je misija i moj život. Navikao sam na izdaje, udarce, lošeljude i teške dane. Ali, nije moje jedino dete, moja Saška. Izvini srećo i hvala ti što i ti biješ bitku koja nije tvoj izbor. Ponosan što si moja. ♥️ - napisao je Jurić.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Članica SNS-a, nekadašnje TV lice: Ko je sekretarka MUP-a koja je navukla bes javnosti na sebe?

Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2020, 12:20

Nakon što je državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković, tokom gostovanja u jutarnjem programu, osnivaču Fondacije „Tijana Jurić“ Igoru Juriću postavila sramno pitanje „gde je bio kada je njegova ćerka ubijena„, društvene mreže usijale su se od zahteva za momentalnu ostavku sekretarke...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.