Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U GRADSKOM PREVOZU Putnik napao kontrolorku, vozač alarmirao policiju

U autobusu na liniji 493 juče po podne je došlo do manjeg incidenta kada je jedna kontrolorka napadnuta. Njoj je putnik pokazao nevažeću legitimaciju, zbog čega je došlo do prepirke koja se završila intervencijom policije i hitne pomoći.

- To je jedan od lakših napada na kontrolore kakvi se dešavaju gotovo svakodnevno. Kada joj je putnik pokazao nevažeću "Lastinu" legitimaciju, kontrolorka je objasnila da uz nju ne može da se vozi, već da mora da ima važeću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kartu. On joj je potom zavrnuo prst, a videvši to, vozač je pritisnuo "panik taster" - kaže Marina Galečić, potparolka "Apeksa".

Ona još objašnjava da je procedura takva da kada vozač upotrebi "panik taster", dolaze policija i Hitna pomoć.

- Kontrolorka je dalje po proceduri prevezena na pregled, a kako nije povređena, danas već nastavlja sa radom - kaže Marina Galečić.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.