Hrvati se prave naivni! Poznati detalji napada na Pupovca u Zagrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati se prave naivni! Poznati detalji napada na Pupovca u Zagrebu

Incident se dogodio oko 14 časova

Anđelko Mandac, vlasnik bistroa "Amfora" u čijoj blizini je danas napadnut lider SDS S, predsednik SNV i poslanik u Hrvatskom saboru, Milorad Pupovac, negira da se taj napad hranom dogodio iz njegovog restorana.

Incident u centru Zagreba: Milorad Pupovac FIZIČKI NAPADNUT

Napad na Pupovca, koji je u trenutku napada bio u društvu stranačkog kolege i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šefa poslaničke grupe SDSS Borisa Miloševića, dogodio se nešto posle 14 sati, po završetku saborskog zasedanja.

Njih dvojica su prolazila uz zagrebačku pijacu na Dolcu, kada je na Pupovca bačena gomila hrane koja ga je pogodila u predelu od vrata do desne šake. Neki komadi hrane su, kako je ranije saopšteno iz SNV. ostali na njegovom mantilu, a neki čvrscći su se odbili i pali na tlo.

Vlasnik bistro tvrdi da Pupovca i Miloševića nije gađao niko iz njegovog restorana.

- Pa ko u restoru ima limun - zapitao je Mandac u izjavi za Dnevnik.hr.

Rekao je da je Pupovac, inače, povremeno gost restorana, ali da danas nije svratio, već je samo prošao.

Albanci UDARILI na Srbe u CG: Zabranili bogosluženje Mitropoliji crnogorsko-primorskoj u Ulcinju

Pupovac je, ispričao je Mandac, došao i rekao mu da ga je neko gađao, a on ga je upitao: "Pa, ko Milorade".

Pupovac je na to odgovorio da ne zna, a Mandac veruje da je to učiniio najverovtnije neko sa pijace.

Protiv Pupovca je, inače, proteklih sedmica vođena kampanja kada su predstavnici dela hrvatskih veterana tražili da se javno izjasni o Domovinskom ratu, izjavama predsednika Srbije Aleksandra u Bačkoj Palanci i vojno-policijskoj akciji Oluja, što je on i učinio nedavno na konferenciji za novinare.

PRIRODNO JE DA SMO SRBI: Mališan iz Crne Gore ućutkao sve jednom rečenicom! (VIDEO)

- S obzirom na političku i medijsku kampanju koja se vodi duže vreme a posebno proteklih sedmica protiv zastupnika Pupovca i Samostalne demokratske srpske stranke ovaj napad ne treba nikog da iznenadi, jer ta je kampanja takva da podstiče ljude ne samo na mržnju već i na nasilje prema njemu i institucijama koje vodi, a time i prema narodu koji predstavlja - navedeno je, između ostalog, u današnjem saopštenju SNV povdom ovog napada.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.