Haos u Brazilu, sudija pokazao DEVET crvenih kartona (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Brazilu, sudija pokazao DEVET crvenih kartona (video)

Utakmica između Vitorije i Baije nije završena zbog nedovoljnog broja igrača na terenu.

Ludnica je počela u 65. minutu pri rezultatu 1:1, kada je sudija Freitas pokazao sedam žutih kartona posle koškanja u kom je učestvovala gomila igrača oba tima.

Isključio je trojicu fudbalera Vitorije i dvojicu Baije, a još dvojica rezervista Baije su pocrvenela jer su se priključila incidentu sa klupe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Petnaestak minuta kasnije isključen je i četvrti fudbaler Vitorije zbog dva žuta kartona, a odmah za njim i peti iz istog razloga.

Domaći su ostali sa šest igrača na terenu, pa je utamica po pravilima morala da bude prekinuta i registrovana je rezultatom 0:3.

Ako se pobroji svi žuti i crveni kartoni sa ovog meča, sudija ih je pokazao čak 20!

Red card for you... red card for you... 😂 9️⃣ players sent off in Brazil 🔴🇧🇷 @esporteinterativo

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on Feb 22, 2018 at 2:22am PST

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.