HAOS U ZADRUZI: Miljana udarila Matoru flašom u glavu, pa hitno diskvalifikovana (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ZADRUZI: Miljana udarila Matoru flašom u glavu, pa hitno diskvalifikovana (VIDEO)

Strašan incident se dogodio tokom sinoćne žurke u "Zadruzi", a bio je kulminacija sukoba Jovane Tomić Matore i Miljane Kulić. Strašan incident se dogodio tokom sinoćne žurke u "Zadruzi", a bio je kulminacija sukoba Jovane Tomić Matore i Miljane Kulić.Matora i Miljana počele su da se koškaju na stolu, đuskajući. Tomićeva je dugo pratila Kulićevu po Beloj kući ponavljajući: "K*rvo, k*rvo!", >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a palo je i nekoliko udaraca.- Udari me! Hajde, udari me! - izazivala je Matora Miljanu.Najzad se i to dogodilo - Miljana je udarila Matoru mikrofonom u glavu, i zadrugarka se smesta srušila na pod. Dok je krvarila, cimeri su je izneli napolje.Miljana je ubrzo hitnom odlukom produkcije diskvalifikovana jer pravila rijalitija ne dozvoljavaju nasilje. Kako je izgledao ovaj nemili incident, pogledajte u videu:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POKUŠAJ ODBRANE! Miljana NIJE KRIVA?! Matora je tražila BATINE, da li je MOGUĆE?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 10:46

Da se zapitamo....Miljana Kulić ima solidnu bazu obožavalaca na društvenim mrežama, i kako to već biva, oni su spremni da oproste sve grehe svojih miljenika, ili miljenica...Naravno, od juče se ozbiljno raspravlja o Miljaninoj diskvalifikaciji, kada je mikrofonom udarila Jovanu Tomić Matoru u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.