HAOS NA KOSOVU! Novi napad na Srbe: Napali su me samo zbog registarske oznake

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 23:06

HAOS NA KOSOVU! Novi napad na Srbe: Napali su me samo zbog registarske oznake

Težak incident u Suvom Dolu. Grupa momaka kamenovala vozilo sa registarskim tablicama KG.

Automobil kojim je upravljao Srbin Saša Blažić kamenovan je večeras od strane grupe Albanaca u Suvom Dolu, potvrdio je za Kosovo onlajn sam Blažić.

Blažić kaže da je uspeo da pobegne i dođe do svoje zgrade u Suvom Dolu jer je ubrzao kada je počelo kamenovanje.

- Išao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Severnu Mitrovicu, prebacio sam ćerku autom i u povratku sam video grupu momaka na raskrsnici u blizini džamije u Suvom Dolu. Bilo je njih 6-7 i video sam da se saginju pa sam pretpostavio da se saginju za kamenje. Kada je počelo kamenovanje ubrzao sam i čuo lupanje kamenja o auto. Bar desetak kamenica su pogodila automobil. Bogu hvala nisam povređen - kaže Blažić.

On ističe da je bivši pripadnik Kosovske policije i da nikada ni sa kim nije imao problema.

- Devet godina živim u Suvom Dolu. Nikada nisam imao problema. Sada su me napali samo zato jer su primetili da je auto koji vozim "pasat" registarskih oznaka KG i ja sam siguran da su me zbog toga napali. Radio sam u policiji, išao sam po celom Kosovu i nikada nikom ništa nažao nisam uradio - tvrdi Blažić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.