HAOS ISPRED KOVID BOLNICE: Porodica pacijenta pokušala nasilno da uđe, polomljena stakla, policija reagovala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 17:57

HAOS ISPRED KOVID BOLNICE: Porodica pacijenta pokušala nasilno da uđe, polomljena stakla, policija reagovala (VIDEO)

Strah rodbine za najbliže i nepoverenje pojedinih građana u barsku kovid bolnicu kulminiralo je jutros incidentom u toj bolnici.

Kako mediji nezvanično saznaju, porodica pacijenta, koji je na kovid odeljenju, navodno nije mogla da dobije informacije o njegovom stanju za koje su tvrdili da je veoma teško pa su pokušali nasilno da uđu u bolnicu.

Polomljena su i stakla a morala je da reaguje policija dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rodbina zahtevala da se pacijent prebaci u Klinički centar u Podgorici.

Brojni građani su i ranije iskazivali nezadovoljstvo lečenjem u ovoj bolnici dok je direktor Dragoslav Tomanović tada rekao da o kovid pacijentima brinu najiskusniji doktori i da su svakodnevno u kontaktu sa kolegama iz Kliničkog centra.

Tomanović danas nije odgovarao na pozive.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica zaraženog pacijenta polomila vrata bolnice u Baru - ne veruju lekarima VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2020

Bar -- Porodica pacijenta na kovid-odeljenju bolnice u Baru nasilno je ušla u tu zdravstvenu ustanovu, a na ulazu su polomljena vrata, pišu Vijesti...Pozivajući se na nezvanična saznanja, Vijesti pišu da porodica pacijenta navodno nije mogla da dobije informacije o njegovom stanju, za koje su tvrdili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.