Gurović: Imam živce, ali ne trpim vređanje porodice!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović: Imam živce, ali ne trpim vređanje porodice!

Trener košarkaša FMP-a Milan Gurović česititao je Mega Vizuri na plasmanu u finale Kupa Radivoja Koraća posle poraza sa 85:93, a osvrnuo se i na incident koji se desio u završnici meča kada je ušao u verbalni sukob sa nekoliko ljudi koji su sedeli u loži.

"Prvo da česitam Megi i svom velikom prijatelju Milojeviću na zasluženoj pobedi. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, a postoji i razlika u kvalitetu. Mega je pokazala da nije slučajno učesnik Jadranske lige >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i to se videlo na terenu. Jednostavno su nas nadigrali. Pružili smo maksimum, ja sam zadovoljan. Vraćamo se u svoju realnost, nastavaljamo da radimo i to je to", rekao je Gurović. U poslednjoj četvrtini došlo je do incidenta jer je mala grupa gledalaca vređala Gurovića, a on je izgubio živce i počeo da se svađa sa njima. Posle toga se u raspravu umešao i stručni štab, ali je reagovalo obezbeđenje i policija. "To nije pitanje za mene. Država bi trebalo da se time pozabavi. Ja imam debele živce, ali nisam od kamena i ne mogu da se suzdržim kad mi neko vređa porodicu, to ne mogu da istrpim. Ali, nije to pitanje za mene. Ne znam da li može država sa tim da izađe na kraj. Ne bih to više komentarisao", rekao je Gurović.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Gurović: "Ne trpim kada mi vređaju porodicu"

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2014

Trener FMP-a Milan Gurović osvrnuo se na incident sa polufinalnog meča u okviru Kupa Radivoja Koraća.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.