Griliš slupan, Medison nedodirljiv, Pogba otpisan, Junajted će srušiti klupski rekord!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Griliš slupan, Medison nedodirljiv, Pogba otpisan, Junajted će srušiti klupski rekord!

Našli su ono što im treba, realizacija neće biti laka, ali ovo je igrač koji bi se idealno uklopio sa Brunom Fernandešom...

Više niko nema dilemu da će Pol Pogba, ovako ili onako napustiti Junajted. Juventus nudi trampe, ali ne Dibalu kako se pričalo, i sigurno je da će Solskjer tražiti novog vezistu koga bi upario sa Brunom Fernandešom.

Griliš je incidentom ovog vikenda upropastio svoje šanse, slupao se kolima vraćajući se sa žurke, pijan, priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da u Junajtedu smatraju da ga je teško kontrolisati.

Medisona Lester neće pustiti, a u prvi plan je izbio Saul Nigez. Naime, on ima devetogodišnji ugovor sa Atletikom, klauzula je 150 miliona evra, ne igra tako dobro kao što je bio slučaj nekih prethodnih sezona i čini se da bi Atletiko mogao da ga pusti.

Čak, Junajted verovatno ne bi morao da plati klauzulu, ali bi transfer bio veći od Pogbinog i Megvajerovog, što bi značilo novi klupski rekord za "Đavole".

Inače, Saul je ovaj ugovor sa Atletikom potpisao 2017. međutim od tada se situacija promenila, više nije nezamenjiv. Osim veziste, Solskjer pokušava da završi transfer iskusnog Godina kako bi pojačao odbranu, a "Đavoli" ne kriju da će učiniti sve da dobiju trku za Džejdona Sanča.

Deo sredstava za transfer mogao bi da bude skupljen, osim od prodaje Pogbe, odlaskom De Hee, a nekolicina igrača poput Lingarda, Pereire bi takođe trebalo da bude prodata, kako bi se otvorio prostor za veće plate pridošlica...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.