Gde je Turčin, odrezaćemo mu glavu

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 17:24

"Gde je Turčin, odrezaćemo mu glavu"

U petak 29. maja, oko 23:30 pred poznatim splitskim restoranom brze hrane došlo je do incidenta u kojem je fizički napadnut vlasnik spomenutog objekta.

Kako saznaje Dalmacija danas, tri muškarca, od kojih je jedan bivši zaposleni, došli su pred restoran tražeći vlasnika, a kako navode i u kaznenoj prijavi koja je podnesena juče, izrekli su brojne pretnje i uvrede na nacionalnoj i verskoj osnovi.

"Gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Turčin, ubićemo ga, zovi ga, je*em ti mater, odrezaćemo mu glavu, vratite se u Tursku, je*em vam mater u pi**u". Tim rečima se, navodi se u prijavi, jedan od muškaraca obratio zaposlenima.

Dolaskom pred obližnji kafić u kojem je sedeo vlasnik fastfuda, navodno su mu se obratili s "muslimančino", izrekli ozbiljne pretnje te mu poručili da se "vrati u Arabiju".

Jedan od zaposlenih, videvši da su trojica muškaraca okružili njegovog šefa, istrčao je iz fast fuda, da bi zatim vrlo brzo pobjegao natrag pokušavajući da zatvori vrata iza sebe.

Vlasnik restorana zatim odmiče muškarca od vrata te sledi naguravanje i fizički okršaj. Celi sukob trajao je desetak minuta, a svedočilo mu je više građana.

Protiv počinitelja je podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Detalji napada na splitskog ugostitelja: "Gde je Turčin, ubićemo ga"

Izvor: RTS, 19.Jun.2020

Hrvatski mediji objavili su detalje napada koji se dogodio 29. maja oko 23.30 ispred poznatog splitskog lokala brze hrane u kojem je fizički napadnut vlasnik spomenutog objekta. . Kako saznaje Dalmacija danas, tri muškarca, od kojih je jedan bivši zaposleni, došli su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.