GRUPA ALBANACA NAPALA SRPSKE MLADIĆE: Dvojica sedamnaestogodišnjaka povređena, Albanci vređali sestru jednog od Srbina

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA ALBANACA NAPALA SRPSKE MLADIĆE: Dvojica sedamnaestogodišnjaka povređena, Albanci vređali sestru jednog od Srbina

Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio Kontakt plus.Incident se dogodio u ulici Nemanjina, a napadnuti su sedamnaestogodišnjaci L.M. i M.K., >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prenosi taj radio.Prethodno je verbalno napadnuta sestra jednog od dvojice povređenih srpskih mladića.Njima je pomoć ukazana u Kliničko bolničkom centru u severnom delu Mitrovice gde su hospitalizovani.Otac jednog od napadnutih mladića rekao je da je tridesetak Albanaca nasrnulo na njegovog sina i njegovog druga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloljetnici srpske nacionalnosti povrijeđeni u sukobu sa Albancima na Kosovu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2019

KOSOVSKA MITROVICA - Dvojica sedamnaestogodišnjaka srpske nacionalnosti lakše su povrijeđena u sukobu sa grupom Albanaca u naselju Bošnjačka Mahala u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, rečeno je Srni u Kosovskoj policijskoj službi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.